Barcelona, PSG sau Manchester City? Laudele lui Messi pentru un antrenor alimentează speculațiile

Barcelona, PSG sau Manchester City? Laudele lui Messi pentru un antrenor alimentează speculațiile

Lionel Messi spune că a fost ”norocos” pentru că a avut ocazia să lucreze sub ”bagheta” antrenorului spaniol Pep Guardiola atunci când acesta a pregătit gruparea catalană, între 2008 şi 2012.

”Acesta avea ceva special în modul de a antrena”, a punctat Messi, alimentând astfel speculaţiile privind o eventuală plecare a sa la Manchester City, echipa actuală a tehnicianului spaniol.

Messi a fost un pilon central al echipei blaugrana cât timp Guardiola s-a aflat pe banca tehnică, câştigând 14 titluri majore, iar zvonurile continuă în ceea ce priveşte posibila sa plecare la ''cetăţeni'', mai ales că antrenorul spaniol a semnat o nouă înţelegere cu fosta campioană din Premier League.

ADVERTISING

''Pep te face să vezi lucrurile într-un anumit fel: cum se pregăteşte pentru fiecare meci, atât defensiv cât şi ofensiv...spune exact cum va decurge meciul, când trebuie să ataci pentru a câştiga. Am avut norocul să mă antrenez sub Guardiola şi Luis Enrique, cei mai buni tehnicieni. Ei m-au ajutat să fiu în formă maximă atât din punct de vedere fizic cât şi psihic, au de asemenea, o viziune tactică'', a menţionat Messi.

Luna trecută, Guardiola spunea că nu ştie care va fi situaţia lui Messi la FC Barcelona, dar ca fan al echipei catalane, el îşi doreşte ca argentinianul să rămână pe Camp Nou până la finalul carierei.

ADVERTISING

Argentinianului i se termină contractul cu FC Barcelona, iar City este una dintre cele trei variante luate în calcul de lumea fotbalului, pe lângă PSG și continuarea carierei la Barcelona.

Mauricio Pochettino ar putea fi asul pe care PSG mizează să-l convingă pe Messi să aleagă capitala franceză, pentru un atac cu Neymar si Mbappe. Dele Alli și Jan Oblak ar putea fi alte două ținte ale francezilor pentru super-echipa pe care o pregătesc, anunță și le10sport.com.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇