Juventus face primele mutări în perioada de mercato: Nou contract pentru românul din lot și negocieri cu un campion mondial

Juventus face primele mutări în perioada de mercato: Nou contract pentru românul din lot și negocieri cu un campion mondial

Juventus Torino începe mutările din perioada de transferuri.

Pentru început, campioana Italiei ar urma să-i ofere un nou contract românului Radu Drăgușin.

Fundașul de 18 ani a debutat la echipa mare într-un meci de Champions League cu Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, și are contract până în vara anului viitor.

”Nu ne-a trecut niciodată prin cap să plecăm de la Juventus. Semnarea noului contract nu va fi o problemă. Viitorul lui Drăguşin este aici.

Acum 3 ani, Radu se uita la Ronaldo la TV. Acum, joacă alături de el. Uneori, visurile devin realitate”, a spus impresarul său, Florin Manea, citat de Digi Sport.

ADVERTISING

”Andrea Pirlo are încredere în Drăguşin, un fundaş născut în 2002, care şi-a făcut deja debutul la prima echipă, inclusiv în Champions League.

Ideea clubului este să conteze tot mai mult pe gigantul român, iar din acest motiv, Juventus nu va face niciun transfer în următorul mercato în zona de apărare”, susține și jurnalistul italian Luca Cimini.

Ceilalți fundași centrali din lotul lui Juventus sunt Demiral, De Ligt, Bonucci și Chiellini, însă ultimii doi sunt aproape de finalul carierei.

Totodată, Juventus urmărește să-l aducă pe germanul Mesut Ozil, campion mondial în 2014, care n-a mai fost folosit de Arteta la Arsenal din luna martie. Fost la Real Madrid, Ozil are peste 250 de meciuri pentru gruparea londoneză, și ar putea fi adus pentru 10 milioane de euro la semnătură.

ADVERTISING

Gruparea din Torino s-a specializat în ultimii ani în aducerea fotbaliștilor liberi de contract, mai ales mijlocași.

Citește și:

Radu Drăgușin dezvăluie ce i-a spus Cristiano Ronaldo după debutul la Juventus


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇