Transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray a picat

Transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray a picat

Un anunț surprinzător a fost făcut în plin miez de noapte, în ceea ce privește ratarea transferului lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, deși părea că sâmbătă seara cele două cluburi au ajuns la un acord.

Președintele grupării Cim Bom Bom, Burak Elmas a anunțat faptul că transferul lui Moruțan de la FCSB a picat, același Elmas susținând că suma cerută de patronul Gigi Becali, de 10 milioane de euro, este una foarte mare pentru Galata.

„Nu mai avem nicio iniţiativă de a face acest transfer, din cauza costului lui Moruţan”, puncta Elmas pentru portalul turc haberler.com.

ADVERTISING

Moruțan a ratat penaltiul decisiv al celor de la FCSB în cadrul loviturilor de departajare cu Șahtior Karagandy de joi seara, în rușinoasa eliminare a formației noastre din turul II preliminar al Conference League.

Olimpiu Moruţan, la Galatasaray la fix 25 de ani după Hagi

Mijlocașul de 22 de ani a fost cel mai bun pasator al Ligii 1 sezonul trecut și are în prezent o cotă de piață de 2,2 milioane de euro.

Sâmbătă fusese anunțată știrea că Moruțan s-a înțeles cu Galata și că urmează să semneze un contract valabil până în 2026.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Ce spune Denis Alibec după ce a marcat primul său gol pentru campioana României: CFR Cluj e cea mai mare echipă din țară

De azi, Grecia intră în zona roșie: Românii care se întorc intră în carantină dacă nu sunt vaccinați

Steven Gerrard aduce ultimele noutăți despre accidentarea suferită de Ianis Hagi

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!