Ce spune Denis Alibec după ce a marcat primul său gol pentru campioana României: CFR Cluj e cea mai mare echipă din țară

Ce spune Denis Alibec după ce a marcat primul său gol pentru campioana României: CFR Cluj e cea mai mare echipă din țară

Atacantul român Denis Alibec a marcat primul gol de la venirea la CFR Cluj, în jocul câștigat de campioană cu Chindia Târgoviște, scor 1-0.

Împrumutat de ceferiști din Turcia, la cererea expresă a antrenorului Marius Șumudică, Alibec a încântat privirile și a adus golul victoriei la 30 de ani, în așteptarea partidei cu Young Boys Berna din turul III preliminar al Champions League.

”Mă bucur că am marcat și că suntem singura echipă cu 3 victorii. De asta am venit, să îmi ajut echipa și să marchez cât mai multe goluri. Nu pot să dau un procentaj, dar ușor, ușor îmi voi reveni din punct de vedere fizic.

ADVERTISING

Liga 1 | Alibec i-a adus victoria lui CFR Cluj

Urmează probabil cel mai important meci la sezonului, cel cu Young Boys. O să încercăm să jucăm ofensiv și să câștigăm. Normal că unul dintre motive a fost să joc în cupele europene. Este cea mai mare echipă din țară. De asta am ales să vin aici”, a punctat după joc Alibec, la microfonul televiziunii TelekomSport.

CFR Cluj e lideră detașată acum în Liga 1, cu 9 puncte din 9, singura echipă care are un parcurs perfect în acest sezon.

REZUMAT: CFR Cluj - Chindia 1-0. Alibec, decisiv în Gruia

Alibec a marcat 25 de goluri în L1 cu Șumudică pe bancă, iar pentru clujeni este doar a doua oară când au punctaj maxim după primele 3 runde, după sezonul 2006/2007, pe atunci cu Dorinel Munteanu pe bancă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Liga 1 | Craiova lui Mutu pierde încă un meci

Tenismenele române și-au aflat adversarele din primul tur al turneului WTA de la Cluj-Napoca

Avem cod portocaliu de caniculă, după care vin vijelii

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!