Topul în care Simona Halep nu are rivală: Le-a întrecut pe Serena Williams și Petra Kvitova

Topul în care Simona Halep nu are rivală: Le-a întrecut pe Serena Williams și Petra Kvitova

Simona Halep ocupă primul loc într-un top publicat de unul dintre cele mai apreciate portaluri de tenis din întreaga lume.

Sportiva noastră se află în fruntea ierarhiei cu cele mai bune jucătoare experimentate ale momentului în tenisul feminin, realizată de Ubitennis.

Simona le întrece, în viziunea italienilor, pe Serena Williams și Petra Kvitova.

"Începând cu 2018, Simona Halep și-a îmbunătățit scorul în finalele importante. De fapt, după trei înfrângeri în finale de Grand Slam, Simona a câștigat Roland Garros și Wimbledon.

ADVERTISING

Dacă ne uităm la ultimele mari turnee feminine, rezultă că succesul obținut la Londra de Halep reprezintă excepția care confirmă regula, având în vedere că celelalte titluri au fost câștigate de jucătoare de 23 de ani sau mai puțin", au scris italienii de la Ubitennis.

Americanca Serena Williams a fost penalizată în schimb de faptul că, de la revenirea în tenis, a avut rezultate foarte slabe în finale.

Una dintre aceste finale a fost pierdută în fața Simonei Halep la Wimbledon 2019, după o lecție de tenis predată de sportiva noastră.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De asemenea, la US Open 2019, Serena a fost învinsă de Bianca Andreescu.

În ce privește, US Open 2020, o tenismenă de top se intreabă dacă organizarea mai are vreun rost din moment ce Simona Halep a spus că nu va participa.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!