Suma solicitată de Astra în schimbul lui Alibec

Suma solicitată de Astra în schimbul lui Alibec

Denis Alibec a intrat în ultimul an de contract cu Astra Giurgiu, dar Ioan Niculae nu renunță așa ușor la golgheterul său.

Președintele giurgiuvenilor, Dani Coman, dezvăluie că Alibec va fi lăsat să plece în această vară doar dacă va veni o ofertă de 1,2 milioane de euro, atăt cât s-a plătit pentru aducerea lui.

"E normal să fie supărat că nu s-a realizat transferul, dar acum vor mai apărea oferte și dacă vine una bună, o vom lua în calcul și există posibilitatea ca Denis să plece. Am discutat cu dl. Niculae, nu a mărit prețul de transfer, cere un milion două sute de mii de euro, e investiția pe care am făcut-o în el. Din ianuarie va putea semna cu orice club și poate pleca liber în vară.

Mai sunt multe meciuri, se poate întâmpla orice. Mi-aș dori să avem variante pentru Denis și să putem parafa un transfer în iarnă. E un fotbalist extraordinar, dar când echipa nu-l ajută devine irascibil, are gesturi pe care le regretă ulterior…"

Dani Coman, la Digi Sport
ADVERTISING

În vară, Gaziantep și Samsunspor au făcut oferte pentru Alibec, dar nu s-au apropiat de pretențiile financiare ale Astrei.

Denis Alibec (29 de ani) se află la Astra Giurgiu din 2018, de când a fost transferat de la FCSB.

În sezonul precedent, Alibec a marcat 14 goluri în 26 de meciuri.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇