Probleme fără sfârșit pentru Bianca Andreescu

Probleme fără sfârșit pentru Bianca Andreescu

Bianca Andreescu ar putea absenta și de la turneele programate luna aceasta la Roma și Roland Garros.

Antrenorul tenismenei de origine româna, Sylvain Bruneau, a lăsat să se înteleagă că sunt șanse mici ca Bianca să participe la cele două turnee.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Totuși, Bruneau speră ca Bianca să joace la câteva turnee înainte de Australian Open 2021.

"Acum este mai bine. Încercăm să decidem cu atenție și inteligență. Se recuperează, dar turneele pe zgură încep în câteva zile și nu am luat încă o decizie", a anunțat Sylvian Bruneau într-un interviu acordat TSN.

"Există diverse opțiuni pentru revenire, chiar mai târziu în calendar, și în acest moment suntem deschiși la orice. Personal aș vrea ca ea să joace câteva turnee înainte de Australian Open 2021 pentru a vedea unde se află", a adăugat acesta.

Conform TSN, Bianca Andreescu a suferit o fractură de stres la picior pe când juca la juniori și se pare că această ultimă accidentare ar fi similară, deși Bruneau nu a vrut să intre în detalii.

Bianca Andreescu n-a jucat niciun meci în acest an.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!