Sorana Cîrstea, de neoprit la Abu Dhabi

Sorana Cîrstea, de neoprit la Abu Dhabi

Sorana Cîrstea a pus umărul la două victorii ale echipei sale, Falcons, însă aceasta a fost învinsă de Kites la general, cu 33-30, vineri, la turneul demonstrativ World Tennis League, care are loc la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite).

La dublu feminin, Cîrstea şi kazaha Elena Rîbakina au dispus de cuplul Paula Badosa (Spania)/Arina Sabalenka (Belarus), cu 7-6 (7-5).

Cîrstea a obţinut victoria şi la dublu mixt, alături de americanul Taylor Fritz, cu 7-5, în faţa perechii Paula Badosa (Spania)/Lloyd Harris (Africa de Sud).

ADVERTISING

La dublu masculin, Taylor Fritz şi indianul Sumit Nagal au trecut de cuplul Grigor Dimitrov (Bulgaria)Lloyd Harris (Africa de Sud) cu 7-6 (7-5).

La simplu masculin, Dimitrov a dispus cu 6-3 de Fritz, iar Sabalenka a învins-o pe Rîbakina cu 7-6 (7/2) la simplu feminin. Belarusa a câştigat apoi şi meciul de departajare (10-6).

Sâmbătă va avea loc duelul dintre Falcons şi Eagles (Vulturii), care îi au în componenţă pe ruşii Daniil Medvedev, Andrei Rublev, Mirra Andreeva şi pe americanca Sofia Kenin.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇