Situație dificilă la Farul lui Gică Hagi: "Suntem forțați să vindem"

Situație dificilă la Farul lui Gică Hagi: "Suntem forțați să vindem"

Gică Popescu anunță că Farul Constanța s-ar putea despărți de cei mai importanți jucători ai ei.

Denis Alibec și Alexi Pitu sunt jucătorii la care liderul clasamentului din Superligă ar fi forțată să renunțe în această iarnă din cauza situației financiare.

"Avem un deficit bugetar pe care îl acoperim an de an din vânzări de jucători. Noi suntem forţaţi să vindem jucători, pentru că altfel nu ne putem acoperi bugetul. Atunci când jucătorii noştri sunt ofertaţi de cluburi din afară, este o bucurie pentru noi, lăsând la o parte partea finaciară, faptul că se uită la jucătorii noştri, înseamnă că apreciază calitatea lor şi ceea ce facem la Constanţa. Orice jucător, atunci când primeşte o ofertă… o analizăm, ne uităm spre interesul jucătorului pentru a merge la mai bine, apoi şi la avantajele noastre financiare", a spus Gică Popescu pentru Orange Sport.

ADVERTISING

"Deocamdată, nu avem oferte pentru jucătorii noştri sau nu avem oferte concrete. Discuţii vor fi întotdeauna, sunt permanent la Farul oferte pentru jucători, le aşteptăm şi, când vin, le analizăm. Când joacă bine jucătorii, sunt ofertaţi. Alibec a făcut, până acum, un sezon excepţional, cu o poftă de joc pe care nu am văzut-o la el în trecut, disponibil la un efort într-o manieră excepţională. Pitu este în cel mai bun moment al carierei sale, pentru că până acum juca bine, dar nu marca. Acum reuşeşte să şi marcheze, este un pasator expecţional. E normal să se vorbească despre el", a adăugat Popescu.

ADVERTISING

Farul Constanța ocupă primul loc în clasamentul din Superligă, cu 45 de puncte strânse în 21 de runde.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇