Simona Halep, la Praga: Iată ora de start a meciului de joi

Simona Halep, la Praga: Iată ora de start a meciului de joi

Organizatorii turneului de la Praga au anunțat programul zilei de joi, când va avea loc și meciul Simonei Halep din optimile de finală.

Conform unui comunicat transmis SpotMedia.ro, partida dintre Simona Halep și Barbora Krejcikova va avea loc joi, după ora 15:00 (ora României).

Meciul va fi transmis LIVE Score de SpotMedia.ro, cu selecții video de la cele mai importante momente în timp real.

„Va fi un meci foarte dificil, este una dintre cele mai bune jucătoare din lume. E o plăcere să joc contra ei. Este un lucru grozav pentru mine să joc cu cineva de valoarea Simonei.

ADVERTISING

Simona este o persoană foarte bună. Mereu când o văd în vestiar zâmbește, salută, ne întreabă cum suntem. Este o persoană minunată și o admir cu adevărat”, a declarat Barbora Krejcikova pentru SpotMedia.ro.

Aceasta va fi a doua întâlnire dintre Simona și Barbora Krejcikova, după cea din urmă cu 4 ani, de la București, câștigată de sportiva noastră.

Barbora Krejcikova ocupă locul 118 WTA și cel mai sus a ajuns pe locul 112 la simplu.

De asemenea, joi va juca și Irina Begu, contra lui Leonie Kung, după ora 16:30, tot în optimile de finală ale probei de simplu.

ADVERTISING

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

SpotMedia.ro e una dintre cele două instituții media din România acreditate de WTA pentru turneul de la Praga. Rămâneți alături de noi pentru detalii despre campioana noastră!


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!