Simona Halep dezvăluie planul pe care l-a pus la cale cu noul antrenor: "Nu am nimic de demonstrat"

Simona Halep dezvăluie planul pe care l-a pus la cale cu noul antrenor: "Nu am nimic de demonstrat"

Simona Halep (32 de ani) a dezvăluit planul pe care l-a pus la cale cu noul antrenor, Carlos Martinez.

Revenită în circuitul WTA după suspendarea pentru dopaj, Simona Halep a primit invitații la Miami Open, WTA 125 Oieras și Madrid Open, dar a jucat, momentan, doar la turneul din Statele Unite.

Halep a explicat că nu are nimic de demonstrat, dar vrea să revină în elita tenisului, acoolo unde era înaintea scandalului de dopaj.

În perioada 15-21 aprilie 2024, Simona Halep va juca la WTA 125 Oieras, în Portugalia: "Săptămâna viitoare o să am primul meci pe zgură și sunt extrem de nerăbdătoare și sunt și foarte emoționată, în același timp. Nu știu ce va fi și cum va fi… Nu am nimic de pierdut, nimic de demonstrat și vreau doar să mă bucur de tenis și să revin acolo unde am mai fost", a declarat Simona Halep, conform Digi Sport.

ADVERTISING

TAS i-a redus, la începutul lunii martie, Simonei Halep suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni, astfel că ea a putut reveni pe teren, după ce a petrecut 18 luni pe bară.4

În primul meci oficial de la revenire, Simona Halep a fost învinsă de Paula Badosa în primul tur la Miami, pe 19 martie 2024.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!