Rebelul Nick Kyrgios nu se dezminte și face declarații surprinzătoare înainte de Australian Open: "Tenisul nu este prioritatea mea"

Rebelul Nick Kyrgios nu se dezminte și face declarații surprinzătoare înainte de Australian Open: "Tenisul nu este prioritatea mea"

Cunoscutul și în același timp controversatul tenismen australian Nick Kyrgios face câteva declarații bizare cu câteva zile înainte de startul primului turneu de Mare Șlem al anului.

Tânărul australian nu a mai evoluat în nicio partidă din luna februarie 2020, însă acesta spune, cumva surprinzător, că acest moment de dinainte de startul AO nu îl găsește ducând dorul tenisului, așa cum poate era normal și de așteptat.

Rafael Nadal vs Nick Kyrgios - Match Highlights (R4) | Australian Open 2020

Într-un interviu pe care Kyrgios, 47 ATP, l-a realizat pentru cei de la Cowra Guardian, acesta puncta: „Nu o să vă mint, nu prea am dus dorul tenisului în ultima perioadă. Sunt un competitor, categoric, dar concurez cu tot ce am. În ultima perioadă m-am jucat jocuri pe calculator, mi-am luat de acolo doza de competitivitate. Nu îmi e dor de prea mulți oameni din circuit, să fiu sincer, în afara australienilor și a câtorva prieteni buni. Mi-a fost destul de greu să ies pe teren și să intru din nou în rutina antrenamentelor. Mă trezeam și îmi spuneam – Uite, Australian Open e după colț, hai să muncim! – dar nu a fost ușor. Mama mea nu s-a simțit bine, e greu. M-am concentrat pe lucruri care chiar contează pentru mine. Tenisul nu este prioritatea mea”, a declarat rebelul Nick.

ADVERTISING

Bianca Andreescu face câteva dezvăluiri tulburătoare înainte de startul Australian Open: Obișnuiam să stau în pat și să plâng

La 25 de ani, Kyrgios e calificat pe tabloul principal de la Australian Open, care va începe după 8 februarie, până pe 21.

Cel mai bun rezultat pe care Nick îl are la AO este sfertul de finală bifat în 2015.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Mihai Rotaru vorbește despre antrenorii pe care îi dorește la Craiova. Unul dintre ei a trecut și pe la FCSB - surse

Irina Begu se califică în turul secund la Melbourne după un meci electrizant, de aproape trei ore

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ministrul Transporturilor acuză că în vreme de pandemie, venitul salariaţilor din Metrorex a crescut. Reacţia liderului de sindicat

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!