Irina Begu se califică în turul secund la Melbourne după un meci electrizant, de aproape trei ore

Irina Begu se califică în turul secund la Melbourne după un meci electrizant, de aproape trei ore

Irina Begu a obținut o victorie extrem de disputată în primul tur al turneului WTA 500 de la Melbourne, așa-numitul Gippsland Trophy, după o întălnire care a durat circa trei ore.

Begu, născută la București, locul 79 WTA, a trecut de chinezoaica Saisai Zhang, locul 42 în lume, favorita 11 aici la Melbourne, în trei seturi, scor 3-6, 7-5, 6-4.

Partida a durat 2 ore și 47 de minute, iar Begu a trebuit să întoarcă soarta unei partide în care s-a văzut condusă cu 1-0 la seturi.

Înfrângere și pentru Patricia Țig la debutul competiției WTA Gippsland Trophy

ADVERTISING

Un meci de pregătire pentru Australian Open mai mult decât binevenit, iar Irina s-a descurcat bine și s-a dovedit în mare formă și din punct de vedere fizic, iar asta s-a văzut pe finalul setului 3.

În turul secund, Begu va da piept cu bielorusa Aliaksandra Sasnovich, care a trecut în runda inaugurală de Lesia Tsurenko, Ucraina.

Irina-Camelia Begu v Kiki Bertens match highlights (1R) | Australian Open 2020

Tot în turul secund e direct calificată și Simona Halep aici la Gippsland, urmând ca românca favorită numărul 1 să dea piept mâine de la ora 9.30 cu Anastasia Potapova, 101 WTA, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Trei turnee vor avea loc săptămâna viitoare la Melbourne: Gippsland Trophy (Simona Halep, Irina Begu, Patricia Țig și Mihaela Buzărnescu), Yarra Valley Classic (Ana Bogdan) si Grampians Trophy (Sorana Cîrstea).

8-21 februarie este perioada în care se va desfășura Australian Open 2021.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Partida dintre Marsilia și Rennes a fost amânată în Ligue 1, după incidente grave provocate de fanii lui OM. 25 de suporteri au fost arestați - presă

Prezentarea Anastasiei Potapova, prima adversară într-un meci oficial a Simonei Halep în 2021. Are în palmares Wimbledonul la junioare

ADVERTISING

Cinci avocați din echipa lui Trump au demisionat înaintea procesului de impeachment

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!