Bianca Andreescu face câteva dezvăluiri tulburătoare înainte de startul Australian Open: Obișnuiam să stau în pat și să plâng

Bianca Andreescu face câteva dezvăluiri tulburătoare înainte de startul Australian Open: Obișnuiam să stau în pat și să plâng

Tenismena de origine română care acum reprezintă Canada, Bianca Andreescu a oferit un interviu cu doar câteva zile înainte de startul primului turneu de Mare Șlem al anului 2021, Australian Open.

Locul 7 mondial WTA, cea care anul trecut a jucat foarte puțin din cauza accidentărilor, se poate lăuda cu deja un titlu de Grand Slam cucerit la 19 ani, la US Open, în 2019.

Irina Begu se califică în turul secund la Melbourne după un meci electrizant, de aproape trei ore

Andreescu a vorbit despre accidentările care au ținut-o departe de terenul de tenis și care i-au produs atâta amărăciune: ”Sincer, nu îmi place să petrec mult timp vorbind despre accidentările mele, dar acest lucru face parte din viața de sportiv. Încerc să previn accidentările atât de mult cât pot și sper să nu mai dau interviuri despre acest lucru. Nu eram eu obișnuită cu genul acesta de lucruri, cu meditații, beneficiile acesteia pentru suflet. Mama îmi punea mereu cărțile care încurajau acest lucru, prima oară nu le-am citit, apoi însă am văzut ce bine se descurcă mama în viață.

Bianca Andreescu vs Serena Williams Extended Highlights | US Open 2019 Final

Chiar de la o vârstă fragedă, puteam să văd cât de fericită era mereu și o vedeam cum stă în curte singură și meditează. Așa că am făcut conexiunea. Poate cartea asta a ajutat-o și nu mă mințea de fapt. Ca toată lumea, am avut și zilele mele proaste. Uneori stăteam în pat și plângeam pentru că nu puteam să fac nimic”, puncta tânăra româncă pentru cotidianul britanic The Guardian.

ADVERTISING

Bianca Andreescu va participa de săptămâna viitoare la un mic turneu WTA de tip 250, pentru a se antrena în vederea Australian Open, iar apoi de pe 8 va începe turneul GS de la Melbourne.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Prezentarea Anastasiei Potapova, prima adversară într-un meci oficial a Simonei Halep în 2021. Are în palmares Wimbledonul la junioare

Simona Halep a aflat ziua și ora de start a partidei cu Potapova din turul secund al turneului de la Melbourne

Protest la Ambasada Rusiei la București: Free Navalnîi! (Galerie foto)

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!