Mihai Rotaru vorbește despre antrenorii pe care îi dorește la Craiova. Unul dintre ei a trecut și pe la FCSB - surse

Mihai Rotaru vorbește despre antrenorii pe care îi dorește la Craiova. Unul dintre ei a trecut și pe la FCSB - surse

Mihai Rotaru, patronul celor de la CS Universitatea Craiova, trebuie acum să se hotărască la un nume de antrenor principal după ce l-a dat afară acum două zile pe Corneliu Papură.

Finanțatorul oltenilor a declarat că a rămas acum la o listă scurtă de 5 nume pentru înlocuirea lui Papură, unul dintre ei fiind un fost antrenor de la FCSB.

”Deja a fost redusă lista de antrenori și au rămas 5 nume. De mâine vom începe negocierile cu primul antrenor de pe listă. Ponderea este de 80% antrenori străini și 20% antrenori români. Vrem ceva pe termen mediu și lung. Cum ar fi să sacrificăm totul pentru un titlu și să pierdem un an de zile? O să căutăm un antrenor cu experiență, cu personalitate. Un avantaj vor avea cei care au mai câștigat trofee. N-am de unde să știu dacă antrenorul pe care vreau să-l aduc va câștiga trofee. Dacă aș ști, l-aș aduce indiferent de cost”.

Declarația lui Rotaru făcută în direct printr-o intervenție telefonică la televiziunea ProX.
ADVERTISING

Unul dintre numele dorite de Rotaru este Ronny Levy, fost antrenor la FCSB, Steaua cum se numea pe atunci, în perioada 2010 - 2011. Levy e liber de contract și în România a mai fost la cârma Unirii Urziceni. În Israel, de unde este de fel, are trei titluri de campion și Cupa cu Maccabi Haifa. Pe lângă Levy, pe lista de mai sus ar mai fi un portughez, dar și Emil Săndoi, antrenor acum la Chindia, scrie Gazeta Sporturilor.

REZUMAT: Universitatea Craiova - FC Argeş 1-1. Oltenia, eterna remiză

Craiova are 7 meciuri la rând bifate fără victorie, cu șase egaluri și o înfrângere.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Prezentarea Anastasiei Potapova, prima adversară într-un meci oficial a Simonei Halep în 2021. Are în palmares Wimbledonul la junioare

Partida dintre Marsilia și Rennes a fost amânată în Ligue 1, după incidente grave provocate de fanii lui OM. 25 de suporteri au fost arestați - presă

Peste 1.800 de cazuri noi de COVID și 71 de morți. Rata de infectare tot scade în București

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!