Reacția lui Daniel Niculae la mai bine de o lună de la “Dosarul Torța”, în care a fost dus la audieri

Reacția lui Daniel Niculae la mai bine de o lună de la “Dosarul Torța”, în care a fost dus la audieri
Hepta.ro

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a reacționat pentru prima dată după ce a fost dus la audieri, în martie, în „Dosarul Torța”, în care el și lidegerul galeriei, Lividu Ungurean, au fost ridicați de către autorități și acuzați de constituire de grup infracțional.

Niculae a catalogat cele întâmplate drept “o mizerie de dosar cu care s-a aruncat cu noroi peste o carieră de 20 de ani”.

Au apărut stenogram din care reieșea că Daniel Niculae, oficial la Rapid, a luat legătura cu arbitrul Sebastian Colțescu pentru a-i cere permisiunea unui show pirotehnic din partea galeriei la derby-ul cu FCSB.

ADVERTISING

În plus, fostul atacant a mai spus că nu este corect ca doi oameni “să se afle la închisoare pentru atât de puțin”.

”În primul rând, vreau să vă mulțumesc celor de acolo și oamenilor de fotbal care m-au susținut în această perioadă. Nu a fost una ușoară. Cu această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi peste o carieră frumoasă de 20 de ani. Oamenii care mă cunosc știu ce am făcut bine și nicidecum să apar ca ultimul criminal. Au fost niște mizerii, au apărut fel de fel de teorii ale conspirației.

Totul s-a pornit după victoria cu FCSB, scor 4-0. Apoi s-au întâmplat și mai multe lucruri. E clar că datorită acestor lucruri nici evoluția echipei nu a fost una bună, dar nici rezultatele. Dar, nu ăsta a fost motivul principal pentru care nu suntem sus acolo.
Daniel Niculae: ”Jandarmeria a devenit foarte agresivă de un an de zile la adresa echipelor cu mulți suporteri!”

ADVERTISING

Sunt alte teorii ale conspirației invocate: că sunt alegeri în acest an, că sunt jandarmi care vor să avanseze în carieră. Jandarmeria a devenit foarte agresivă de un an de zile la adresa echipelor cu mulți suporteri.

Vizavi de stenograme, în acestea a apărut numele lui Sebi Colțescu. Eu nu l-am sunat niciodată pe Sebi Colțescu, nu am numărul niciunui arbitru. Nu este corect ca doi oameni să se afle în inchisoare pentru atât de puțin. Legea este depășită, dar acest lucru nu ține de noi. Nu a existat niciun dialog cu Sebi Colțescu. Nu am vorbit în viața mea cu niciun arbitru!”, a declarat Daniel Niculae, la Digi Sport.

ADVERTISING

În dosar, Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a primit 30 de zile de arest preventiv.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!