Rapid începe negocierile cu un nou antrenor: "Doar pe ei îi pot pregăti în România"

Rapid începe negocierile cu un nou antrenor: "Doar pe ei îi pot pregăti în România"

Rapid a decis să înceapă negocierile cu un nou antrenor, iar prima întâlnire este programată săptămâna viitoare.

Conducerea giuleștenilor a trecut peste conflictul cu Marius Șumudică, iar acesta va negocia săptămâna viitoare preluarea clubului.

Șumudică a dezvăluit că se va întâlni cu acționarul Victor Angelescu și spune că vrea să o preia pe Rapid.

"M-au contactat și urmează să ne vedem. Nu știu ce se va întâmpla. Ei își doresc un tip de antrenor și există posibilitatea să nu ne înțelegem, cu toate că eu știu ce am de făcut în continuare în ceea ce privește comportamentul meu. E clar că doar pe ei îi pot pregăti în România, dar feelingul meu este că voi merge în străinătate", a spus Șumudică la Fanatik Superliga.

ADVERTISING

E o schimbare de atitudine a conducerii Rapidului, care anunța în urmă cu câteva luni că Șumudică are interzis în Giulești.

„Mi se pare puțin greu să ne gândim că-l punem pe Șumudică, pentru că în ultimii ani a criticat non-stop ceea ce se întamplă la Rapid. Atâta timp cât nu ești de acord cu patronatul, cu centenarul, 101 dalmațieni, cu ceea ce face clubul, cu oamenii din club și ai anumite reacții, atunci mi se pare incredibil să spui că poți să fii numit antrenor. Tu vii, arunci cu pietre non-stop, anunți că vrei să fii antrenor și că ești rapidist… Mi se pare incredibil”, spunea Angelescu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇