Raluca Olaru dezvăluie cum a lăsat-o cu ochii în soare Jelena Ostapenko

Raluca Olaru dezvăluie cum a lăsat-o cu ochii în soare Jelena Ostapenko

Jucătoarea Raluca Olaru a povestit cum a fost lăsată cu ochii în soare de letona Jelena Ostapenko de două ori în acest an.

Raluca și învingătoarea de la Roland Garros 2017 trebuiau să facă pereche în proba de dublu de la Palermo și Praga, însă de fiecare dată letona a decis să renunțe în ultima clipă.

Raluca spune că a trecut prin mari dificultăți pentru a face rost de o nouă parteneră.

"La Palermo trebuia să joc cu Ostapenko. Joi, cu o zi înainte să plec, am primit mesaj de la ea că nu mai vine. Ce fac, că mai era doar o zi și eu trebuia să ajung acolo. Am luat lista la rând, să văd cine e înscrisă și cine nu. Până la urmă am găsit-o pe Yamstremska, am avut mare noroc. Apoi am vorbit cu Ostapenko, am întrebat-o iar dacă joacă la Praga.

ADVERTISING

Mi-a zis că vine să joace, nicio problemă. Apoi, miercuri, înainte de Praga, o întreb eu: Cum e, vii sigur? Ea a răspuns că vine și e totul ok. Peste o zi îmi dă mesaj: vezi că s-ar putea să nu mai vin. Apoi ia-o de la capăt și caută parteneră", a spus Raluca Olaru la Digi Sport.

În cele din urmă, la Praga, Raluca a făcut pereche cu Monica Niculescu. Cele două au ajuns până în finala turneului.

"Am vorbit cu Moni, care între timp vorbise cu altcineva. Am ajuns cu o zi înainte de înscriere, iar Moni nu intrase cu tipa respectivă, eu nu intrasem. Așa că am vorbit să intrăm împreună și am fost ultimele care au intrat pe tablou și am făcut finala", a mai spus Raluca.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇