Conducerea lui CFR Cluj îi răspunde lui Dan Petrescu: Anunț neașteptat despre transferuri

Conducerea lui CFR Cluj îi răspunde lui Dan Petrescu: Anunț neașteptat despre transferuri

Conducerea lui CFR Cluj a reacționat după ce Dan Petrescu a criticat politica de transferuri a clubului.

Directorul de scouting Marius Bilașco a comentat astfel declarațiile lui Petrescu, în care antrenorul a criticat faptul că nu i-au fost aduse întăriri.

Bilașco spune că Petrescu a fost consultat de fiecare dată când s-a făcut o mutare, iar unele transferuri au picat din motive care nu au ținut de club.

"Cred că sunteți conștienți că atunci când vin jucători sau pleacă și Dan Petrescu știe. S-a încercat să aducem unii jucători și nu s-a putut. La alții ne-am dorit prea mult să-i aducem și nu s-a putut. Bordeianu a fost pierdut după ce lista UEFA nu mai putea suferi modificări. Au fost foarte multe lucruri care ne-au împiedicat să fim într-un efectiv complet pentru a ataca pe ambele fronturi.

Am avut și acest ghinion că jucătorii s-au accidentat și au lipsit, că poate lipsa transferurilor nu mai era atât de dramatică. Oricum, liniște nu poți să ai niciodată pentru că la ce se întâmplă în campionat, cu pandemia, cu accidentările, nu poți să fii niciodată liniștit", a adăugat Bilașco.

În ce privește situația transferurilor, Bilașco a menționat că sunt șanse ca ardelenii să mai aducă jucători noi chiar și acum. "E posibil să mai vină și noi jucători", a comunicat Bilașco.

Dan Petrescu și-a luat o pauză de câteva zile și apoi va anunța dacă va mai rămâne la CFR Cluj.

El are oferte din Kazahstan, Rusia și Arabia Saudită.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇