Mirel Rădoi clarifică situația lui Ianis Hagi

Mirel Rădoi clarifică situația lui Ianis Hagi

Mirel Rădoi a clarificat motivul pentru care l-a retrogradat pe Ianis Hagi la naționala de tineret.

Rădoi susține că Ianis a fost trimis să joace la tineret pentru că Adi Mutu a insistat. În caz contrar, Rădoi spune că l-ar fi chemat pe Ianis la echipa mare.

"Ianis era convocat și el la echipa mare dacă Adi Mutu spunea că nu are nevoie de el. În momentul de fata, pentru că Ianis lucrase cu noi, și el era prezent la echipa mare. Repet, dacă Ianis nu intră în planul tactic al lui Adi Mutu, era prezent la naționala mare", a afirmat Rădoi la conferința de presă.

ADVERTISING

De asemenea, Rădoi a vorbit și despre situația lui Claudiu Keșeru, un alt jucător neconvocat.

"Înainte de aceste meciuri a fost o discuție între Claudiu și medic, în care i-a spus că ar părea o leziune fibrilară pe mușchiul adductor. Noi n-am putut să așteptăm să vedem cât va evolua după pentru că avem niște date pe care trebuie să le respectăm", a precizat selecționerul.

Cât privește neconvocarea lui Nicușor Stanciu, Rădoi a afirmat că l-a lăsat acasă pentru a sta împreună cu soția.

"Stanciu are o problemă în familie, soția lui a născut și trebuia să fie prezent acolo. Noi am înțeles situația lui. Era un moment special în fața lui, e primul copil și e normal să fie lângă sotie", a adăugat Rădoi.

ADVERTISING

Totodată, Rădoi a vorbit și despre neconvocarea lui Alexandru Mitriță.

"Asta a fost decizia noastră, îl urmărim în continuare în Arabia Saudită, nu înseamnă că nu va mai veni niciodată. Încercam să vedem și alți jucători ca să ne facem o altă idee", a conchis Rădoi.

Naționala României va juca pe 11 noiembrie cu Belarus (amical), pe 15 noiembrie cu Norvegia (Liga Națiunilor) și 18 noiembrie cu Irlanda de Nord (Liga Națiunilor).

Lotul convocat de Mirel Rădoi are acum următoarea configurație:

Portari: Ciprian Tătărușanu (AC Milan/Italia, 72/0), David Lazar (Astra Giurgiu, 0/0), Cristian Bălgrădean (CFR Cluj, 1/0);

ADVERTISING

Fundași: Cristian Ganea (Aris Salonic, 5/0) Valentin Crețu (FCSB, 0/0), Vasile Mogoș (Chievo Verona/Italia, 1/0), Iulian Cristea (FCSB, 1/0), Bogdan Țîru (Jagiellonia/Polonia, 2/0), Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 11/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 21/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 10/1), Mario Camora (CFR Cluj, 1/0), Bogdan Mitrea (Sepsi OSK Sf. Gheorghe 0/0);

Mijlocași: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 23/1), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 42/6), Alexandru Băluță (Akademia Puskas/Ungaria, 5/1), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 4/0), Dan Nistor (Universitatea Craiova, 4/0), Alexandru Albu (UTA Arad, 0/0), Dennis Man (FCSB, 4/1), Florin Tănase (FCSB, 3/0);

Atacanți: George Pușcaș (Reading/Anglia, 19/7), Denis Alibec (Kayserispor/Turcia, 15/2).

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇