Propunere spectaculoasă pentru Simona Halep: "Chiar merită asta"

Propunere spectaculoasă pentru Simona Halep: "Chiar merită asta"

Simona Halep a intrat în linie dreaptă în așteptarea verdictului de la TAS, în urma căruia va decide dacă se va retrage sau își va continua cariera.

Între timp, jucătorul Marius Copil a afirmat că mizează pe nevinovăția sportivei noastre.

În cel mai rău scenariu, el propune ca Simona să beneficieze de o gală de retragere, prin care să-și ia rămas bun de la fani.

"Pe Simona o cunosc de când aveam 8-9 ani și știu cât de mult iubește tenisul. Cred că nu a vrut să ia nimic pentru a o ajuta. Când s-a întâmplat chestia avea 30 de ani, avea Grand Slam-uri castigate, mulți ani de zile locul 1 în lume. Cred că a fost o greșeală în echipa ei. Nu îți întrebi zilnic echipa, ma ce îmi dai de băut, o faci la început.

ADVERTISING

Dacă cineva din echipă nu este atent la ce îți dă să bei, tu ești de vină că ai băut-o. Sunt 100% sigur că nu a vrut să se dopeze, pentru că nu avea nevoie. Pentru ce carieră a avut, nu merită să se încheie așa. Cred că merită să mai prindă încă câțiva ani de turnee și când decide să se oprească, să fie o gala pentru toată cariera ei. Să se retragă în spectacol, pentru că și ea a făcut spectacol. A ajutat enorm tenisul românesc. Avem nevoie de ea, să fie din nou în tenisul românesc și să mai prindem câțiva ani din cariera ei", a spus Marius Copil la podcastul Business Philosophy, citat de Sportm.ro.

ADVERTISING

Amintim că TAS a anunțat că Simona Halep va fi audiată între 7 și 9 februarie, după ce a făcut apel la suspendarea de 4 ani.

Suspendarea a fost stabilită de tribunalul independent Sport Resolutions, după un dosar depus de ITIA, organismul din cadrul ITF care se ocupă de dopajul din tenis.

Sportiva noastră a acuzat un tratament nedrept din partea ITIA și este convinsă că își va demonstra nevinovăția la TAS.

Ea se antrenează de zor și este hotărâtă să revină în 2024 pe terenul de tenis.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!