Presa americană, verdict tranșant în cazul de dopaj al Simonei Halep

Presa americană, verdict tranșant în cazul de dopaj al Simonei Halep

Jurnaliștii americani au dat un verdict tranșant în cazul de dopaj al Simonei Halep.

Publicația Tennis World USA notează că Simona Halep are toate argumentele să-și strige inocența, în timp ce haterii ei sunt ridicoli.

"Simona Halep își strigă pe bună dreptate inocența. Haterii ei sunt ridicoli", a titrat Tennis World USA.

Apoi, sursa citată notează că recentul caz al Tarei Moore, declarată nevinovată după ce a fost suspendată inițial 19 luni, îi dă speranțe Simonei.

"Ce s-a întâmplat cu Simona Halep este profund discutabil. Nu poți face afirmații fără a avea mai întâi dovezi certe. Simona își strigă nevinovăția și, în lumina a ceea ce s-a întâmplat recent cu Tara Moore, haterii romancei ar trebui să fie atenți la acuzațiile lor. Este cu siguranță o perioadă foarte complicată în cariera lui Halep, dar încă nu s-a încheiat chestiunea juridică, iar jucătoarea din România se va putea apăra la TAS în luna februarie", a mai scris sursa citată.

ADVERTISING

Amintim că TAS a anunțat că Simona Halep va fi audiată între 7 și 9 februarie, după ce a făcut apel la suspendarea de 4 ani.

Suspendarea a fost stabilită de tribunalul independent Sport Resolutions, după un dosar depus de ITIA, organismul din cadrul ITF care se ocupă de dopajul din tenis.

Sportiva noastră a acuzat un tratament nedrept din partea ITIA și este convinsă că își va demonstra nevinovăția la TAS.

Ea se antrenează de zor și este hotărâtă să revină în 2024 pe terenul de tenis.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!