Un fost tenismen american îi decimează speranțele Simonei Halep cu privire la apelul la TAS: „E anul retragerii pentru ea”

Un fost tenismen american îi decimează speranțele Simonei Halep cu privire la apelul la TAS: „E anul retragerii pentru ea”

Simona Halep așteaptă cu sufletul la gură debutul acestui an, pentru a putea apărea la TAS să-și apere cauza, în primele audieri care vor avea loc între 7 și 9 februarie, cu privire la apelul pe care l-a lansat după pedeapsa de 4 ani primită de la tribunalul Sports Resolution.

Un tenismen american susține însă că românca de 31 de ani nu mai are nicio șansă și pronostichează că acesta va fi ultimul ei an de carieră sportivă. De altfel, chiar dubla campioană de Grand Slam a recunoscut că menținerea suspendării de patru ani ar însemna finalul carierei sale cu siguranță.

Hudson Schantz, un fost tenismen american, dar nu care nu a ajuns în clasamentul ATP, ci a evoluat doar la nivelul campionatelor universitare în Statele Unite, a oferit predicția că 2024 va fi anul în care și Halep, dar și Nadal sau Matt Ryan se vor retrage: „Predicțiile mele pentru 2024! Retrageri: Simona Halep, Rafael Nadal și Matt Ryan”, a spus Hudson, care a oferit și pronosticuri pentru turneele de Mare Șlem: „Jessica Pegulă va câștiga Australian Open, Novak Djokovici va triumfa la Wimbledon, Jannik Sinner se va impune la US Open și Iga Swiatek va cuceri turneul de la Roland Garros în 2024″.

ADVERTISING

Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat la un test anti-doping făcut în august 2022, după eliminarea din turul I de la US Open, când pierdea cu ucraineanca Daria Snigur.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!