Simona Halep, anunț important despre revenirea pe teren: Sportiva noastră nu exclude scenariul extrem

Simona Halep, anunț important despre revenirea pe teren: Sportiva noastră nu exclude scenariul extrem

Simona Halep (32 de ani) a făcut un anunț important în așteptarea verdictului final din cazul de dopaj în care este implicată.

Într-un interviu acordat în presa din Franța, Simona Halep a spus că își dorește să revină pe teren, indiferent de vârstă, chiar și dacă va fi suspendată patru ani din tenis după pedeapsa primită din partea ITIA și Sports Resolutions ca urmare a testului doping picat la roxadustat la US Open 2022.

Halep așteaptă judecarea apelului la TAS și verdictul tribunalului de la Luasanne în privința cazului ei de dopaj, dar anunță că vrea să-și încheie cariera pe teren și că "nu contează vârsta" la care o va face.

ADVERTISING

Totuși, Simona recunoaște că o suspendare de patru ani pe care ar trebui să o execute ar fi "un dezastru" pentru ea.

"Prefer să nu iau în considerare scenariul extrem, cel rău. Ar fi un dezastru. Mai ales pentru că, dacă sancțiunea va fi menținută, nu pot știi ce se va întâmpla peste trei ani, cum se va schimba corpul meu. Visul meu este să revin, indiferent de vârstă. Un lucru e cert, aleg cum îmi termin cariera și nu vreau să se termine altundeva decât pe teren. Cred că, având în vedere munca pe care am depus-o în toți acești ani, merit asta", a spus Simona Halep într-un interviu acordat presei franceze.

ADVERTISING

Amintim că Simona Halep a fost depistată pozitiv cu roxadustat la US Open 2022, iar din toamna lui 2022 este suspendată. Ea a primit o pedeaspă de patru ani de suspendare, decizie împotriva căreia a făcut apel la TAS și așteapta să afle deznodământul cazului de dopaj.

TAS va judeca apelul depus de Simona Halep în perioada 7-9 februarie 2024.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!