Alexandra Stevenson, despre cazul Simonei Halep: "Nu a fost deloc inteligent ce a făcut românca"

Alexandra Stevenson, despre cazul Simonei Halep: "Nu a fost deloc inteligent ce a făcut românca"

Fosta jucătoare americană Alexandra Stevenson a vorbit despre cazul de dopaj în care este implicată Simona Halep.

Fosta semifinalistă de la Wimbledon din 1999 afirmă că „nu a fost deloc inteligent” din partea Simonei Halep că i-a oferit întreaga responsabilitate lui Patrick Mouratoglou să-i aleagă suplimentele. Ea spune că era și obligația Simonei Halep să verifice.

"Totul este încă uluitor pentru mine, pentru că ea a predat totul antrenorului ei: nutriția, antrenamentele, încrederea ei. Ea și-a predat toată ființa sportivă echipei lui Mouratoglou. Acum, a fost un lucru inteligent de făcut? Nu, desigur, nu a fost ceva inteligent ce a făcut, pentru că, la sfârșitul zilei, jucătoarea este responsabilă. Până la urmă, ea a luat tot ce a luat și de asta îmi este dificil, ca sportiv, să mă împac cu situația", a spus Alexandra Stevenson, conform Sports Illustrated.

ADVERTISING

Alexandra Stevensen, fostă jucătoare clasată pe locul 18 in ierarhia mondială, mai are în palmares și o semifinală la US Open dublu mixt in 1999. Ea a caâșigat din tenis peste 1.4 milioane de dolari.

Amintim că TAS a anunțat că Simona Halep va fi audiată între 7 și 9 februarie, după ce a făcut apel la suspendarea de 4 ani.

Suspendarea a fost stabilită de tribunalul independent Sport Resolutions, după un dosar depus de ITIA, organismul din cadrul ITF care se ocupă de dopajul din tenis.

Sportiva noastră a acuzat un tratament nedrept din partea ITIA și este convinsă că își va demonstra nevinovăția la TAS.

ADVERTISING

Ea se antrenează de zor și este hotărâtă să revină în 2024 pe terenul de tenis.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!