Presa din Franța a găsit vinovatul în cazul Simonei Halep: "Acum totul este clar"

Presa din Franța a găsit vinovatul în cazul Simonei Halep: "Acum totul este clar"

Presa din Franța a găsit vinovatul numărul unu în cazul de dopaj în care este implicată Simona Halep.

Jurnaliștii de la We Love Tennis notează, într-un articol fără precedent, că Patrick Mouratoglou este principalul vinovat pentru situația în care se află Simona Halep.

Jurnaliștii francezi îl mai acuză, printre altele, și de lașitate pe conaționalul lor pentru modul în care a gestionat cazul de dopaj.

"Ultimele declarații ale Simonei Halep chiar îți dau fiori pe șira spinării. Ceea ce ne surprinde cel mai mult, până la urmă, este atitudinea echipei Mouratoglou. Dacă atunci când a izbucnit scandalul a luat atitudine imediată, cu dorința de a demonstra că jucătoarea este nevinovată, cu cât trecea timpul cu atât părea că acest sprijin era mai puțin important.

ADVERTISING

Ne amintim cum un membru al echipei academiei antrenorului francez ne explica cum totul urma să revină la normal printr-un interviu pe care jucătoarea îl va acorda la CNN… Un an mai târziu, Simona este singură. Se va lupta pentru a putea să-și continue cariera, deși pare din ce în ce mai clar că nu este responsabilă pentru nimic. La întrebarea privind ultimul ei contact cu Patrick Mouratoglou, Simona a avut câteva cuvinte care sintetizează sentimentul general: 'Acum câteva luni'. Totul este clar acum", a scris We Love Tennis.

ADVERTISING

Amintim că TAS a anunțat că Simona Halep va fi audiată între 7 și 9 februarie, după ce a făcut apel la suspendarea de 4 ani.

Suspendarea a fost stabilită de tribunalul independent Sport Resolutions, după un dosar depus de ITIA, organismul din cadrul ITF care se ocupă de dopajul din tenis.

Sportiva noastră a acuzat un tratament nedrept din partea ITIA și este convinsă că își va demonstra nevinovăția la TAS.

Ea se antrenează de zor și este hotărâtă să revină în 2024 pe terenul de tenis.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!