Primele impresii ale Simonei Halep despre noul antrenor

Primele impresii ale Simonei Halep despre noul antrenor

Simona Halep a oferit primele impresii pe care le are despre noul său antrenor.

Simona a afirmat că Darren Cahill a fost cel care a îndemnat-o să meargă la academia lui Patrick Mouratoglou și spune că francezul Morgan Bourbon i-a demonstrat că are calități de antrenor până acum.

"Darren m-a convins să merg la academia Mouratoglou, îl respectă foarte mult pe Patrick. Mi-a spus că ar fi cea mai bună alegere pentru mine, pentru că este destul de aproape de casă. A fost o săptămână minunată acolo, m-am simțit foarte bine. A fost important să merg acolo, am plecat cu lucruri bune. Este greu să spun ceva după o săptămână (n.r. – de colaborare cu antrenorul Morgan Bourbon). Este un tip de treabă, știe tenis. Încerc să-l cunosc mai bine. Vorbim foarte mult, pentru că nu ne cunoaștem. Îmi place să-mi păstrez rutina pe care o am de mulți ani. El se ajustează în funcție de mine.

ADVERTISING

Nu am avut niciodată un antrenor mai tânăr decât mine. Mi-a plăcut să colaborez cu antrenori mai experimentați. Dar este ceva nou, interesant, nu am probleme în acest moment. Vom vedea cum va fi. Am vrut să rămân fără antrenor, am participat la două turnee, dar a fost dificil. Nu e ușor să îți adaptezi pregătirea, eram singură înainte de meciuri. Am simțit că este mai profesionist să am pe cineva alături. În acele două turnee, am văzut unde sunt și lucrurile de care am nevoie. Sigur, acum nu e ușor, e o colaborare nouă, nu știu cum vor decurge lucrurile. Dar e bine să am oameni în jurul meu care știu tenis", a spus Simona Halep, conform DigiSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Amintim că Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Indian Wells după ce a învins-o în trei seturi pe Ekaterina Alexandrova.

Sportiva noastră s-a impus cu 6-2, 4-6, 6-2, la capătul unui meci în care a arătat și mici momente de ezitare.

Pentru Simona urmează un duel în turul 3 cu americanca Cori Gauff (17 WTA). Partida din turul 3 de la Indian Wells se va disputa duminică, la o oră care nu a fost stabilită momentan de organizatori.

Simona este campioană la Indian Wells la ediția din 2015.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!