Primele declarații făcute de Patrick Mouratoglou după ce a preluat-o pe Simona Halep

Primele declarații făcute de Patrick Mouratoglou după ce a preluat-o pe Simona Halep

Patrick Mouratoglou a făcut primele declarații după ce a devenit noul antrenor al Simonei Halep.

Mouratoglou a afirmat că Simona încă mai are foame de rezultate și că vrea să-i îmbunătățească jocul din toate punctele de vedere.

„Obiectivul este ca atunci când se va retrage să poată spune că a făcut maximum. A fost #1, a câștigat turnee de Grand Slam. Nu e niciun motiv pentru care să nu poată face toate astea din nou. E o campioană. Își poate îmbunătăți jocul în multe aspecte și are încă foame de performanță. Asta e o bază fantastică pe care să construiești ceva egal sau chiar mai bun decât până acum. Nu ne vom seta limite. Vreau să îmbunătățesc fiecare detaliu, fizic, mental, tehnic, tactic. Deja am discutat pe multe teme, de la joc la fitness și antrenamente.

ADVERTISING

Sunt multe lucruri care pot fi făcute mai bine și ea e concentrată pe asta. Serena a învins-o (n.r. 10-2 în meciurile directe), în afară de un meci extrem de important, finala de la Wimbledon, unde a jucat incredibil. Am respectat-o pentru joc și intensitate. Știam că de câte ori evoluează împotriva Simonei, Serena scade puțin concentrarea, iar Simona profita imediat, pentru Tennis Majors, conform Gsp.ro.

De asemenea, Mouratoglou a precizat că are o relație foarte bună cu Simona și că se înțeleg excelent.

ADVERTISING

"Conexiunea a fost foarte rapidă, am discutat două ore prima dată. Uneori simți imediat legătura. Alteori durează. În cazul Simonei, totul a fost instant. E foarte inteligentă și sensibilă, a fost extrem de deschisă cu mine așa că a fost simplu. Mi-a făcut munca ușoară și mi-a dat senzația că vrea să muncească și să fie dedicată proiectului nostru.

Prima parte a sezonului a fost ok, dar turneele de la Doha și Dubai nu au fost grozave pentru că nu era sigură pe ea, nu a jucat bine. A făcut un efort mare la Indian Wells, a ajuns în semifinale, s-a accidentat. S-a descurcat ok în acest sezon, dar poate mult mai mult”, a declarat Patrick Mouratoglou.

ADVERTISING

Patrick Mouratoglou este considerat unul dintre cei mai buni antrenori de tenis din istorie, iar palmaresul său, în special cel alături de Serena Williams, este de-a dreptul impresionant.

Marcos Baghdatis, Anastasia Pavlyuchenkova, Aravane Rezai, Yanina Wickmayer, Laura Robson, Jeremy Chardy, Grigor Dimitrov, Stefanos Tsitsipas si Coco Gauff sunt alți tenismeni care au colaborat cu Patrick Mouratoglou.

Simona Halep a colaborat ultima oară cu Daniel Dobre și Adrian Marcu, însă a pus capăt înțelegerii după Australian Open 2022.

Ea s-a despărțit de Darren Cahill în toamna anului trecut.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!