Cristian Tudor Popescu, despre colaborarea dintre Halep și Mouratoglou: "Există o diferență importantă între el și Darren Cahill"

Cristian Tudor Popescu, despre colaborarea dintre Halep și Mouratoglou: "Există o diferență importantă între el și Darren Cahill"

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre colaborarea dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou.

Jurnalistul, mare fan al tenisului, spune că există o mare diferență între tehnicianul francez și Darren Cahill, cu care Simona a obținut cele mai importante performanțe ale ei.

"Eu mă bucur că are un antrenor în acest moment. Mai mult, n-aș putea să spun în clipa de față în legătura cu viitorul colaborării celor doi. Din punctul meu de vedere, există o diferență importantă între ceea ce a însemnat Cahill și ce poate însemna Mouratoglou. El este omul computer, omul cifrelor, are cele mai complexe baze de date din circuit. Mouratoglou are un tablou, face grafice, construiește o imagine pe calculator a jucătoarei și, în funcție de ea, îi spune ce are de făcut. Ceea ce nu este rău, dar Simona e o jucătoare de încredere, de moral, are nevoie de la antrenor de o perspectivă, de o cale. Darren o făcea să depășească repede momentele grele, înfrângerile sau momentele critice din punctul unui meci", a spus Cristian Tudor Popescu într-o intervenție la Digi Sport.

ADVERTISING

"Darren Cahill, un mare antrenor de moral și de psihic, în timp ce Mouratoglou este un profesionist de mare nivel, dar este mai rece. Dialogul cu el este bazat pe logică, pe cifre, care, firește, poate da rezultate. Mouratoglou are rezultate deosebire. Totul depinde de cum se va lega chimia umană dintre Simona și Patrick Mouratoglou", a conchis acesta.

Simona Halep și Patrick Mouratoglou au anunțat joi că vor colabora.

Patrick Mouratoglou este considerat unul dintre cei mai buni antrenori de tenis din istorie, iar palmaresul său, în special cel alături de Serena Williams, este de-a dreptul impresionant.

ADVERTISING

Marcos Baghdatis, Anastasia Pavlyuchenkova, Aravane Rezai, Yanina Wickmayer, Laura Robson, Jeremy Chardy, Grigor Dimitrov, Stefanos Tsitsipas si Coco Gauff sunt alți tenismeni care au colaborat cu Patrick Mouratoglou.

Simona Halep a colaborat ultima oară cu Daniel Dobre și Adrian Marcu, însă a pus capăt înțelegerii după Australian Open 2022.

Ea s-a despărțit de Darren Cahill în toamna anului trecut.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!