Prima reacție a lui Dică după umilința suferită de FCSB la Silkeborg: "N-am arătat bine în această seară"

Prima reacție a lui Dică după umilința suferită de FCSB la Silkeborg: "N-am arătat bine în această seară"

Nicolae Dică a oferit prima reacție după ce FCSB a pierdut cu 5-0 în deplasarea de la Silkeborg, din Conference League.

Antrenorul „roș-albaștrilor” își asumă vina pentru rezultat, dar spune și că jucătorii săi au făcut „greșeli imense”.

"Am făcut o partidă foarte slabă, am început foarte prost jocul. În minutul 7 era 2-0, pe niște greșeli imense. N-am arătat bine în această seară. Este clar că atunci când echipa joacă slab, antrenorul este cel care greșește. Trebuie să înțelegem, chiar dacă au jucat jucători foarte tineri, mă așteptam la mai mult de la ei. Aveau șansa să joace în Europa. Am pregătit meciul cum le-am pregătit pe cele cu West Ham și Anderlecht, știam că întâlnim o echipă bună. Din păcate, le-am oferit prea multe șanse celor de la Silkeborg și asta ne-a costat", a spus Dică la Pro TV.

ADVERTISING

"Mă gândeam, spre finalul jocului, că poate nu trebuia să-i las pe toți acasă, dar e un risc pe care mi l-am asumat. După ce ne-am calificat, am spus că vrem să urcăm în clasament în campionat. Merităm să fim criticați. Atunci când câștigăm, oamenii ne laudă. Acum e normal să ne critice lumea, mai ales pe mine. Am pierdut cu Lazio 5-1, cu Sporting 5-1, dar erau echipe foarte mari. Astăzi am făcut o partidă foarte slabă", a adăugat Dică.

5-0 a fost scorul întâlnirii din Danemarca, în cadrul etapei a treia a Grupei B din Conference League.

ADVERTISING

Klynge (min.3), Kusk (min.8), Helenius (min.35 - penalti), Thordarson (min.58) și Adamsen (min.71) au punctat pentru Silkeborg.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇