Portarul lui PSG rămâne în continuare în stare foarte gravă la spital

Portarul lui PSG rămâne în continuare în stare foarte gravă la spital

Sergio Rico, portarul spaniol legitimat la Paris Saint-Germain, duce în continuare o luptă extrem de dură pe patul de spital, după ce a suferit un grav accident de călărie.

Fotbalistul a fost internat pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă, însă situația s-a agravat și mai mult. El se află internat deja de două săptămâni în spital, iar, mai nou, starea sa de sănătate s-a înrăutățit, după cum anunță jurnaliștii de la Le Parisien.

Portarul iberic se află în comă indusă medicamentos. În ultimul său buletin medical de vineri, spitalul din Sevilla a dezvăluit că portarul, accidentat în urmă cu 12 zile, a fost sedat din nou, deși acesta ieșise din coma indusă încă de acum două zile.

ADVERTISING

Rico, 29 de ani, se află la Spitalul Virgen del Rocio din Sevilla, după un accident de călărie. El a suferit un grav politraumatism cerebral (cranio-encefalic) după o cădere de pe cal.

„Paris Saint-Germain a aflat duminică despre accidentul în care a fost implicat jucătorul său Sergio Rico și rămâne în contact permanent cu cei dragi. Întreaga comunitate Roșu și Albastru le oferă sprijinul său deplin”, scria PSG acum două săptămâni pe Twitter.

În timp ce miercuri, pentru prima dată de la primele zile, se anunțase o ameliorare, inclusiv încetarea sedării, portarul lui PSG a reintrat în comă: "Sergio Rico este din nou sub sedare și rămâne în stare gravă", se arată într-un comunicat emis de spitalul din Spania.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!