Pariul lui Ilie Dumitrescu: "El câștigă detașat Balonul de Aur"

Pariul lui Ilie Dumitrescu: "El câștigă detașat Balonul de Aur"

Ilie Dumitrescu știe câștigătorul din acest an al Balonului de Aur.

Fostul internațional român este convins că trofeul va merge la mijlocașul Jorginho de la Chelsea Londra.

"Eu zic să nu vă mai faceți calcule, Jorginho câștigă detașat. Tu crezi că accidental apărea în primii cinci? A câștigat Champions League și a fost campion european, deci n-are cine să-l bată anul ăsta pe Jorginho, n-ai cum. Jorginho are un rol foarte important la Chelsea și la naționala Italiei. Apoi, pe locul 2, Lewandowski și apoi Benzema", a spus Ilie Dumitrescu într-o intervenție la Digi Sport.

ADVERTISING

"Dacă era anul trecut, n-avem niciun dubiu, Lewandowski câștiga Balonul de Aur. Te așteptai vreodată ca Modric să câștige Balonul de Aur? A jucat finala de CM și a câștigat Champions League cu Real Madrid. De ce să nu fie normal? A fost un jucător senzațional pentru Real Madrid și pentru Croația. Dacă vrei să facem și un pariu, eu îl aleg pe Jorginho", a adăugat acesta.

Jorginho are 29 de ani și joacă la Chelsea din 2018, când a fost transferat cu aproape 60 de milioane de euro de la Napoli.

În sezonul precedent, Jorginho a câștigat Liga Campionilor cu Chelsea Londra și EURO 2020 cu Italia, pentru care joacă din 2016.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇