Organizatorii de la US Open îi obligă pe jucători să-și asume responsabilitatea dacă vor muri pe durata turneului - document

Organizatorii de la US Open îi obligă pe jucători să-și asume responsabilitatea dacă vor muri pe durata turneului - document

Un episod scandalos a ieșit la iveală înainte de startul US Open 2020.

Sportivii înscriși la US Open și Cincinnati au primit un document pe care trebuie să îl semneze, prin care își asumă întreaga responsabilitate în cazul în care li se va întâmpla ceva, conform Punto de Break.

Organizatorii le cer sportivilor să facă acest lucru chiar dacă vor avea probleme din cauza oficialilor sau a celorlalți angajați.

"Îmi asum din proprie inițiativă întreaga responsabilitate pentru orice risc, orice accidentare personală, inclusiv boli serioase sau moarte, ca urmare a prezenței mele în facilitățile turneului, indiferent că acestea sunt cauzate din neglijența organizatorilor sau altfel.

ADVERTISING

Îmi asum că nu voi da în judecată NTC, USTA, USTA Player Development Incorporated, USTA Foundation Incorporated, orașul New Yorrk, Cincinnati Tennis LLC, ATP Tour, WTA Tour, pe afiliații, angajații sau membrii lor", se arată în documentul pe care sportivii trebuie să îl semneze.

Apoi, jucătorilor li se transmite că semnarea documentului echivalează cu interdicția de a da vreodată în judecată instituțiile amintite.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

US Open 2020 va începe pe 31 august, dar Elina Svitolina, Ashleigh Barty și Kiki Bertens nu vor participa, în timp ce Simona Halep intenționează și ea să se retragă deși este pe lista oficială cu participante.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

SpotMedia.ro e una dintre cele două instituții media din România acreditate de WTA pentru turneul de la Praga. Rămâneți alături de noi pentru detalii despre campioana noastră!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇