Ora de start a finalei WTA de la Toronto, cu Simona Halep în prim plan

Ora de start a finalei WTA de la Toronto, cu Simona Halep în prim plan

Organizatorii Mastersului 1000 WTA de la Toronto au anunțat ora de start a marii finale de duminică dintre Simona Halep și Beatriz Haddad Maia.

Întâlnirea din ultimul act al Rogers Cup, disputată în acest an pentru fete la Toronto, va avea loc de la ora 20.30, ora locală în România, meciul urmând să fie LIVE text pe SpotMedia.ro și televizat pe DigiSport.

Va fi a treia întâlnire directă între Halep și Haddad Maia, cu un bilanț pozitiv până acum pentru Simona, scor 2-1. Două din aceste trei jocuri au avut loc chiar în acest an, cele două împărțindu-și victoriile, Haddad Maia câștigând-o pe ultima după un adevărat thriller.

ADVERTISING

Simona Halep, învinsă în meciul din careul de ași de la Birmingham, după o partidă de poveste

Trebuie spus că Halep este la a patra finală la Rogers Cup, două câștigate, în 2016 și 2018, ambele însă la Montreal. Ea are o finală pierdută la Toronto, în 2015 cu Belinda Bencici.

Halep se întoarce cu această ocazie în top 10 WTA, fiind acum în clasamentul LIVE pe locul 9. Dacă va și triumfa aici la Toronto va ajunge până pe poziția cu numărul 6 mondial.

Pentru Haddad Maia este prima finală de tip Masters 1000 din carieră, în timp ce sportiva româncă de 30 de ani se întoarce în această postură după o pauză de 692 de zile, de la Roma 2020.

ADVERTISING

Prin accederea în finală, Simona Halep şi-a asigurat un cec în valoare de 259.100 dolari şi 585 de puncte WTA. Câştigătoarea turneului va obţine 439.700 de dolari.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!