Nicolae Stanciu a dat verdictul înainte de Sparta Praga - FCSB: "Cei mai buni"

Nicolae Stanciu a dat verdictul înainte de Sparta Praga - FCSB: "Cei mai buni"

Nicolae Stanciu (31 de ani) a dat verdictul înaintea meciului Sparta Praga – FCSB, duelul fostelor sale echipe, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Stanciu este de părere că FCSB poate elimina Sparta Praga, în ciuda faptului că, pe hârtie, diferența dintre campioana României și cea a Cehiei este una net favorabilă Spartei.

Căpitanul echipei naționale a României a spus că și în 2016, la ultima întâlnire directă, FCSB este considerată echipa cu a doua șansă în dubla de calificare, iar echipa "roș-albastră" i-a eliminat pe cehi.

ADVERTISING

„Cred că jucătorii de azi trebuie să fie, în primul rând, conștienți de valoarea lor. Sunt campionii României, joacă la cea mai bună echipă din România, trebuie să fie încrezători în forțele lor și în cei din jurul lor. Eu am încredere în ei! În plus, ca și în 2016, Steaua (n.r. - FCSB) e considerată outsider înaintea acestei duble. Iar de aici cred că poate să se gestioneze un avantaj în favoarea noastră.

În mod cert, atmosfera pe care fanii Stelei (n.r. - FCSB) o vor face la București va depăși cu mult, cu mult, cea pe care o vom vedea pe Letna Stadion! Și îți spun că fanii Spartei sunt clar și sub cei ai Slaviei din acest punct de vedere.

ADVERTISING

Și atunci, ca și acum, la Steaua sunt cei mai buni jucători din țară. Așa că pun egalitate între echipa din 2016 și cea de azi. Nu cred că îi lipsește nimic formației de azi, am încredere că pot elimina Sparta Praga la fel cum am făcut-o și noi.

(n.r e mai bună Sparta Praga din 2016?)Deși e greu de spus, după numele care erau în echipa lor de atunci, după faptul că mulți dintre acei jucători sunt considerați acum legende de către club… În dreptul celor de azi stau trofeele pe care au reușit să le câștige și, consider eu, o imagine mai bună. Una peste alta, aș zice că echipa din 2016 are un plus, Sparta Praga de atunci față de cea de-acum”, a declarat Nicolae Stanciu, potrivit ProSport.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇