FCSB primește o veste proastă înainte de primul meci cu Sparta Praga

FCSB primește o veste proastă înainte de primul meci cu Sparta Praga

FCSB va avea parte marți de prima manșă cu Sparta Praga în cadrul turului III preliminar al UEFA Champions League.

Iar băieții conduși de pe bancă de Elias Charalambous și Mihai Pintilii au primit o veste proastă deja. Campioana Cehiei va putea să mizeze împotriva „roș-albaștrilor” pe mijlocașul central Kaan Kairinen (25 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători din lotul Spartei.

Asta pentru că jucătorul finlandez a revenit deja pentru Sparta în meciul câștigat cu Dukla Praga, scor 2-0. partidă din etapa a treia a campionatului din Republica Cehă. Internaționalul finlandez bifase 21 de minute și în meciul precedent cu Teplice, scor 4-1.

ADVERTISING

În meciul cu Slavia Praga din 11 mai, Kairinen și-a rupt piciorul în urma unui duel cu Ivan Schranz, iar medicii se așteptau la o perioadă de absență de minimum 6 luni. Recuperarea a fost însă una miraculoasă și remarcată și de presa cehă: „Kairinen a păcălit timpul. Cum a reușit indispensabilul finlandez să revină în primul 11 al Spartei într-un timp record. Nimeni nu se aștepta ca revenirea lui Kairinen să se producă atât de rapid. O recuperare excelentă și o abordare profesionistă a staffului medical au stat în spatele a ceea ce putem descrie, fără ezitare, drept un miracol”, a titrat publicația cehă iportal24.cz.

ADVERTISING

Sparta Praga l-a cumpărat pe Kaan Kairinen, în urmă cu un an și jumătate, de la Lillestrom, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro. FCSB va evolua marți seara de la 21 cu Sparta, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!