Nicolae Dică și-a decis viitorul: Anunțul făcut de fostul antrenor al FCSB

Nicolae Dică și-a decis viitorul: Anunțul făcut de fostul antrenor al FCSB

Nicolae Dică (42 de ani) și-a decis viitorul și a anunțat că are de gând să continue pe banca argeșenilor de la CS Mioveni, chiar dacă declarase că se gândește să plece.

În urma înfrângerii cu Petrolul, 0-2, Nicolae Dică anunțase că ia în calcul să demisioneze de la echipă, însă se pare că s-a răzgândit.

Fostul antrenor al FCSB a decis să continue munca pe care a început-o la CS Mioveni și a spus că, în ciuda faptului că șansele sunt mici, vrea să creadă în continuare că poate salva echipa de la retrogradare.

ADVERTISING

”Eram puţin dezamăgit după joc, de asta am spus că mă gândesc (n.r. să demisioneze, dar, după, am stat, am analizat foarte bine şi am zis că nu sunt genul de om care să renunţe aşa de uşor şi m-am ataşat de băieţi, de grup.

Am zis că încerc în continuare cu staff-ul, cu conducerea să scoatem maximum din umătorul joc. Sperăm să reuşim acest lucru. De asta am decis să merg mai departe.

Sunt şanse foarte mici, dar dacă reuşim să câştigăm meciul ăsta cu Hermannstadt, începem să credem şi noi puţin, în funcţie şi de ce se întâmplă la celelalte echipe.

ADVERTISING

Am fost dezamăgit că nouă etape am mers bine (n.r. în sezonul regular), am pierdut doar două jocuri şi am intrat în play-out la trei puncte de baraj. Ne apropiasem foarte mult.

A fost dezamăgirea că nu am arătat foarte bine în cele trei jocuri din play-out. Cu Petrolul am fost foarte dezamăgit, pe faza ofensivă, nu ne creăm ocazii. Suferim mult în ultimii 25 de metri. Îmi doresc mai mult de la băieţii mei.

(n.r. dacă ar mai da acum curs ofertei de la Mioveni) Bineînţeles, am curaj de felul meu. Nu îmi e frică de nimic. Este un lucru pe care l-am încercat. Am muncit în fiecare zi să facem rezultate. E un lucru la care m-am înhămat cu mare încredere”, a declarat Dică, la Orange Sport.

ADVERTISING

Nicolae Dică o antrenează pe CS Mioveni din ianuarie 2023 și a strâns 13 meciuri pe banca argeșenilor, cu o medie de un punct câștigat pe meci.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!