Fotbalistul cumpărat de FCSB cu 300.000 de euro regretă că a semnat: Detalii incredibile despre cum a fost tratat

Fotbalistul cumpărat de FCSB cu 300.000 de euro regretă că a semnat: Detalii incredibile despre cum a fost tratat

Ajuns la 34 de ani, un fost campion al României regretă că a acceptat să semneze cu FCSB, după modul în care a fost tratat pe finalul contractului.

Alexandru Stan, fostul fotbalist al Astrei, cu care a câștigat campionatul în României în 2016, a oferit detalii incredibile despre modul în care a fost tratat la FCSB atunci când formația „roș-albastră” și-a dorit să scape de el.

Stan povestește că FCSB l-a forțat să joace deși abia își revenise după o operație, apoi a vrut să-l dea afară și l-a băgat în șomaj tehnic pe perioada pandemiei.

ADVERTISING

"Sunt foarte bine acum. Am fost puțin demoralizat și dezamăgit, în ceea ce privește perioada mea la FCSB, dar, asta este viața. M-am accidentat la antrenament, m-am operat, m-au forțat să joc. La pauza meciului din Europa, nu mai știu cu cine era, am ieșit pentru că mă durea piciorul.

Au vrut să mă dea afară, m-am operat din nou. Asta e, un an jumate cât am stat acolo m-am antrenat singur până m-au primit la echipa a doua.

(n.r. dacă avea un antrenor special) Nu, pentru că eram după operație, să încep recuperarea. M-au băgat în șomaj tehnic, când a început pandemia, nu aveam unde să merg să fac recuperarea. Puteam să merg la stadion, dar nu m-au primit. După m-au trimis la echipa a doua să fac recuperarea, asta este viața, nu mai contează.

ADVERTISING

Nu este normal, dar nu mai contează acum, nu vreau să dezgrop morții, asta este viața. Puteam să joc la un alt nivel dacă nu mă accidentam, sau dacă aveau puțină răbdare cu mine, dar, asta este viața", a spus Alexandru Stan, potrivit AS.ro.

FCSB a plătit Astrei 300.000 de euro pentru transferul lui Alexandru Stan.

Alexandru Stan a strâns 14 meciuri (1.072 de minute) și un assist în tricoul FCSB, în perioada 2018-2021.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!