FCSB a primit nota de plată după incidentele de la meciul cu Sepsi: "E de aplaudat cum s-au comportat"

FCSB a primit nota de plată după incidentele de la meciul cu Sepsi: "E de aplaudat cum s-au comportat"

FCSB a aflat suma pe care o are de plătit după incidentele de la meciul cu Sepsi OSK.

Fanii roș-albaștrilor au vandalizat toaletele noului stadion din Sfântu Gheorghe, iar conducerea FCSB a luat decizia să plătească pagubele.

Oficialii FCSB au astfel de plătit în jur de 1.000 de euro după ce fanii au distrus toaletele stadionului.

"N-am trimis încă factura pentru că nu știm cât face încă. Probabil că vor avea de plătit până în 1000 de euro. Cam așa. Oricum, jos pălăria conducerii FCSB, au recunoscut vinovăția propriei galerii și plătesc tot”, a transmis vicepreședintele clubului Kertesz David pentru GSP.

ADVERTISING

„Au fost foarte corecți cei de acolo. Ne-au cerut factură, de aplaudat felul în care s-au comportat. Asta e normalitatea unui club care se respectă. Jos pălăria pentru ei, pentru gestul lor, indiferent despre ce sumă vorbim”, au transmis oficialii formației covăsnene.

Demersul celor de la FCSB a fost inițiat de managerul general Mihai Stoica a doua zi după meciul câștigat de roș-albaștri.

„Vreau să prezint scuze în numele celor care au vandalizat stadionul. O să luăm legătura cu cei de la Sepsi, să ne spună cum putem repara daunele. Am fost primiți foarte bine, totul e la superlativ acolo. Probabil ultrașii au fost supărați că au fost ținuți în afara stadionului, dar Sepsi nu a avut nicio vină. Responsabilul cu forțele de ordine nu putea semna așa ceva, la el era decizia. E normal să suportăm cheltuielile. Așa e normal”, spunea MM Stoica.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇