Fotbalistul pe care FCSB a plătit 1,7 milioane de euro e ironizat: "S-a născut talent și a murit speranță"

Fotbalistul pe care FCSB a plătit 1,7 milioane de euro e ironizat: "S-a născut talent și a murit speranță"

FCSB a plătit 1,7 milioane de euro, clauza de reziliere a contractului lui David Miculescu (21 de ani) cu UTA Arad, însă jucătorul e ironizat.

După transferul la FCSB, David Miculescu nu a reușit să se ridice la nivelul pretențiilor generate de suma de transfer foarte mare plătită în schimbul său. Fostul fotbalist de la UTA este ironizat pentru prestațiile sale din tricoul „roș-albaștrilor”.

Adrian Porumboiu, fostul patron de la FC Vaslui, a spus despre David Miculescu că "s-a născut talent și a murit speranță" și l-a "înțepat" pe Gigi Becali, patronul FCSB.

ADVERTISING

„Acolo se uită (n.r. Gigi Becali se uita în zona ofensivă)? Nu știam unde se uită, m-ați luminat și pe mine. E bine să uite acolo. Poate-l vede și pe Miculescu. S-a născut talent și moare speranță. Mă rog, fiecare e treaba lor, dar noi vorbim de echipe”, a spus Adrian Porumboiu, conform Fanatik.

David Miculescu a jucat 40 de meciuri (1.988 de minute) în toate competițiile sezonului pentru FCSB, timp în care a marcat de două ori și a livrat trei pase de gol.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!