Nelu Varga, întrebat de partea cui este, după tensiunile Deac-Mandorlini: Răspunsul patronului de la CFR Cluj

Nelu Varga, întrebat de partea cui este, după tensiunile Deac-Mandorlini: Răspunsul patronului de la CFR Cluj

Nelu Varga, patronul echipei CFR Cluj, a vorbit despre tensiunile dintre Ciprian Deac și Andrea Mandorlini, decarul și antrenorul formației din Gruia.

Varga a spus că este de partea antrenorului și că „nu facem partipriuri” pentru jucători. Omul de afaceri a spus că a avut o discuție cu italianul Andrea Mandorlini și a înțeles situația din jurul lui Ciprian Deac.

În plus, patronul CFR-ului a spus că nu vede nicio problemă cu Ciprian Deac la echipă.

„Eu n-am auzit să se plângă (n.red. – jucătorii). A avut discuții cu unii, cum a avut și cu Deac, de ce nu joacă. Dar s-a văzut că nu are nimic nici cu Deac. Și ieri l-a folosit… De partea cui sunt? De partea antrenorului. Normal că i-am dat dreptate și lui, dar noi suntem o echipă și nu jucătorul contează. La mine contează echipa. Nu facem partipriuri. Jucătorul funcționează doar cu grupul, cu echipa. E importantă omogenitatea și forța grupului. Nu văd nici o problemă cu Deac. El a discutat cu antrenorul și a înțeles situația. Este un băiat de mare caracter”, a declarat patronul celor de la CFR Cluj, Nelu Varga, pentru ProSport.

ADVERTISING

Ciprian Deac și-a pierdut statutul de titular de drept la CFR Cluj în mandatul lui Andrea Mandorlini, situație care nu îi convine decarului. Tatăl jucătorului, Ioan Deac, l-a atacat pe Mandorlini într-un interviu care n-a rămas fără răspuns din partea tehnicianului.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!