Renunță CFR Cluj la antrenorul Mandorlini? „Conducerea simte problemele”

Renunță CFR Cluj la antrenorul Mandorlini? „Conducerea simte problemele”

CFR Cluj a remizat cu cei de la UTA Arad, scor 0-0 în runda curentă de Superliga, iar scaunul antrenorului italian Andrea Mandorlini se clatină serios în aceste circumstanțe.

Fosta campioană a României are 4 meciuri la rând fără victorie în România, iar duminică FCSB se poate distanța în fruntea clasamentului, la 5 lungimi peste ceferiști, dacă va învinge în marele derbi pe Dinamo.

După meciul cu Aradul, Constantin Zotta, fostul președinte al Rapidului, crede că postul lui Andrea Mandorlini este în real pericol: „Mă gândesc când a avut conducerea lui CFR Cluj o astfel de situație și nu a luat măsuri. A fost mereu foarte reactivă. A luat mereu măsuri rapide!”, a declarat Constantin Zotta la emisiunea „Sport Center”, de la Orange Sport.

ADVERTISING

De asemenea, tot la emisiunea mai sus citată și fostul mare jucător Basarab Panduru a fost de părere că viitorul lui Mandorlini la CFR nu mai este unul atât de sigur: „Acum simte și conducerea că sunt ceva probleme cu jucători, cu lotul, cu Jefte, toate problemele? Simt și ei că lucrurile nu sunt cum trebuie și nu pun toată vina pe Mandorlini?”.

CFR Cluj are 32 de puncte în Liga 1 și poate fi depășită luni de Rapid, dacă aceasta va învinge acasă pe rivala celor din Gruia, U Cluj.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!