Jefte Betancor a plecat de la CFR Cluj și face dezvăluiri: Îl arată cu degetul pe Mandorlini

Jefte Betancor a plecat de la CFR Cluj și face dezvăluiri: Îl arată cu degetul pe Mandorlini

Jefte Betancor (30 de ani) s-a despărțit de CFR Cluj, după ce părțile au reziliat de comun acord contractul, iar atacantul face dezvăluri.

Fotbalistul care a jucat în Superligă pentru FC Voluntari și Farul, înainte de CFR Cluj, a spus că motivul pentru care a ales să plece din Gruia este acela că nu juca atât de mult pe cât își dorea.

Jefte și-a recunoscut greșeala făcută la pauza meciului cu Farul (3-1), când a plecat de la stadion după ce a fost schimbat de Andrea Mandorlini.

”Eu am decis să încheiem contractul. Am vrut să mă lase să plec, pentru că eram nefericit. E bine pentru ambele părţi. Eu nu jucam foarte mult şi nu eram fericit. După meciul cu Farul am vorbit şi am spus că e imposibil să mai rămân aşa, pentru că eram schimbat de fiecare dată.

ADVERTISING

De la meciul cu Adana, când am şi marcat, eu jucasem doar două meciuri ca titular şi am fost schimbat de fiecare dată. Am văzut că a spus (n.r. Mandorlini) că am jucat în fiecare meci. Este adevărat dar, jucam câte 20 de minute. Respect deciziile antrenorului, dar am vorbit cu clubul că e mai bine să terminăm contractul pentru că nu jucam cât îmi doream.

(n.r. ieşirea nervoasă de la meciul cu Farul) A fost o greşeală şi am fost primul care a recunoscut, când am vorbit cu antrenorul şi cu preşedintele. Le-am spus că e greşeala mea, dar am fost foarte supărat. Am făcut o mare greşeală.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Mi-a spus că nu înţelege şi că nu pot face asta echipei. Am spus că ştiu, dar sunt om şi fac greşeli în viaţă. Mi-am cerut scuze că am plecat, dar i-am spus că nu înţeleg de ce m-a schimbat tot timpul.

Mi-a spus că a decis aşa pentru că îşi dorea mai multă forţă în atac. Eu nu am nimic cu el. Îl respect. Este antrenorul şi el este şeful. Dar îmi doresc să joc mai mult”, a spus Jefte, pentru ProSport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!