Superliga: CFR Cluj remizează cu UTA Arad

Superliga: CFR Cluj remizează cu UTA Arad

CFR Cluj și UTA Arad au terminat la egalitate, scor 0-0, în etapa a 17-a din Superliga României.

Primele două ocazii ale partidei au aparținut CFR-ului, dar Otele și Avounou au ratat, în minutul 13, respectiv 20. Otele a mai ratat o dată, când a trimis cu capul puțin pe lângă poartă, în minutul 46.

UTA a răspuns prins Luckassen, care a ratat și el o ocazie importantă când n-a reușit să șuteze la o minge pasată de Cristian Mihai. Arădenii au lovit bara prin Căpușa, care a șutat puternic de la distanță.

ADVERTISING

CFR Cluj a avut și un gol anulat, al lui Daniel Bîrligea, în minutul 87. S-a ridicat ofsaid de la margine după o minge pe care Otele, care a ajuns primul la șutul respins de portarul UTA-ei în față, i-a așezat-o și l-a lăsat singur cu poarta goală.

Reușita lui Birligea a fost anulată, iar aceasta a fost ultima ocazie importantă de gol din meci. S-a terminat așa cum a început, 0-0 între CFR Cluj și UTA.

În urma rezultatului, CFR Cluj a acumulat 32 de puncte și a rămas pe locul 2, la două lungimi în urma liderului FCSB, care se poate distanța la cinci puncte dacă învinge Dinamo în derby-ul care va avea loc duminică, 26 noiembrie, de la ora 20:30.

ADVERTISING

De partea cealaltă, UTA a acumulat 19 puncte și a rămas pe locul 13 în clasamentul Superligii.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!