Patronul lui CFR Cluj, plan secret pentru demiterea lui Mandorlini. Ce antrenor e favorit să îi ia locul în Gruia

Patronul lui CFR Cluj, plan secret pentru demiterea lui Mandorlini. Ce antrenor e favorit să îi ia locul în Gruia

CFR Cluj a pus la punct un plan spectaculos prin care vrea să atace titlul de campioană și în acest sezon, plan care are printre componente aceea de a-l îndepărta pe actualul antrenor itaian Andrea Mandorlini.

Chiar dacă CFR este în cărți în acest moment pentru trofee, fiind pe 2 în Liga 1, la un punct de FCSB, iar în Cupa României urmează meciul decisiv cu Rapid pentru calificarea în sferturi, patronul Neluțu Varga nu este deloc mulțumit de jocul echipei.

Se pregătește o lovitură de proporții la formația din Gruia, iar după cazul Ciprian Deac, al cărui tată l-a atacat public pe Mandorlini zilele trecute, zilele italianului par a fi numărate. Varga vrea să schimbe în iarnă antrenorul, iar numele cel mai vehiculat în spatele cortinei este Adi Mutu, în prezent antrenor în Azerbaidjan, la Neftchi Baku, scrie cotidianul ProSport.

ADVERTISING

Mutu este pe 6 în clasamentul azer și pare că are și el zilele numărate acolo, fiind aspru contestat de suporterii în alb și negru. Fostul decar de la Inter sau Juve are contract cu Neftchi până în 2025.

Mai mult, între Mutu și Varga există și o relație strânsă de prietenie, golgheterul naționalei României fiind dorit de patronul clujean și în decembrie 2020 la echipa alb-vișinie.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!