Decizia patronului de la CFR Cluj în ceea ce îl privește pe antrenorul Andrea Mandorlini

Decizia patronului de la CFR Cluj în ceea ce îl privește pe antrenorul Andrea Mandorlini

Neluțu Varga, patronul formației CFR Cluj, fosta campioană a României, a luat o decizie definitivă în ce privește viitorul antrenorului italian Andrea Mandorlini pe banca din Gruia.

Varga spune că în prezent situația lui Mandorlini nu este una în pericol, dar acesta anunță restructurări masive la nivel de lot în iarnă. Având în vedere că CFR are 4 meciuri la rând fără victorie, s-a zvonit că scanunul lui Mandorlini se clatină, și chiar se discuta despre o posibilă aducere în iarnă a lui Adi Mutu de la Neftchi Baku.

ADVERTISING

„Nu sunt dezamăgit. Suntem în grafic și luptăm în continuare pentru titlu. O să își revină și băieții accidentați și lucrurile se vor schimba în bine.

Cu Mandorlini nu am nimic. Având în vedere ce revoluție a fost în vară, nu are ce să mă nemulțumească. Omul își face treaba, echipa joacă un alt fotbal față de anii trecuți. I-am pus ca obiectiv reconstrucția echipei și titlul. La mine nu există an fără să îmi doresc titlul. Nu bag atâția bani fără să am acest obiectiv. Și cred că suntem în grafic. În play-off contează ce facem. Acolo trebuie să fim la nivel maxim”, a declarat Varga pentru cotidianul ProSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

CFR Cluj se poate afla la 5 puncte în spatele lui FCSB, dacă aceasta triumfă în derbiul cu Dinamo: ”Sunt vreo 2-3 jucători de care sunt nemulțumit, dar o să fac niște schimbări în iarnă. Aducem încă doi jucători de atac. Sunt nemulțumit doar de faptul că se accidentează foarte mulți și foarte des. Am înțeles că au venit pe rând și că nu au făcut toți pregătirea așa cum trebuia în vară. Mă bazez că asta nu se va mai întâmpla după pregătirea de iarnă”, a mai adăugat finanțatorul.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!