Mircea Lucescu, implicat într-un conflict în Ucraina: A fost reclamat de un jucător de la Dinamo Kiev, care așteaptă scuze de urgență

Mircea Lucescu, implicat într-un conflict în Ucraina: A fost reclamat de un jucător de la Dinamo Kiev, care așteaptă scuze de urgență

Mircea Lucescu este implicat într-un conflict cu un jucător de la Dinamo Kiev. Inclusiv Asociația Fotbaliștilor Profesioniști din Ucraina a intervenit.

Antrenorul român este acuzat că nu îl tratează corespunzător pe mijlocașul danez Mikkel Duelund, legitimat la Dinamo Kiev.

Acesta a prins doar 3 meciuri (69 de minute) în acest sezon și l-a reclamat pe Lucescu la Asociația Fotbaliștilor Profesioniști din Ucraina.

"Duelund ne-a contactat și a avut mai multe nemulțumiri. L-am sunat pe președintele clubului, Igor Surkis, acum o săptămână. Printre altele, e vorba inclusiv de atitudinea pe care Mircea Lucescu o are la adresa lui Mikkel. Pur și simplu nu e lăsat să joace fotbal, nu i se acordă o șansă. Cu tot respectul, Duelund este unul dintre cei mai buni jucători", a spus șeful sindicatului fotbaliștilor din Ucraina, Oleg Pecherny, conform Sports.ru.

ADVERTISING

Pecherny a mai dezvăluit că, după discuția cu conducerea lui Dinamo Kiev, i s-a promis că acesta va primi șanse. A fost introdus în ultimele 17 minute ale meciului cu Minai, dar apoi nu a mai prins niciun minut în următoarele două confruntări, spre nemulțumirea sa.

"Cu Villarreal a rămas pe bancă, deși putea să îmbunătățească jocul echipei, să aducă sare și piper pe teren, creativitate, nu doar soluții standard. Cu siguranță nu e mai slab decât oamenii de bază. După acest meci, se pregătea de partida cu Zorya, ca toată lumea. Cu 5 minute înainte, când Duelund avea deja geanta în mână, a fost informat că nu vine la meci. Este un tratament extrem de lipsit de tact. Lucescu i-a provocat daune morale acestui jucător tânăr, care este unul dintre cei mai buni ai echipei", a mai spus Pecherny.

ADVERTISING

De altfel, șeful sindicatului fotbaliștilor din Ucraina i-a cerut lui Lucescu să își ceară scuze de urgență.

"Îi solicit lui Mircea Lucescu să-i ceară scuze lui Mikkel și să-i explice de ce se poartă așa. Mikkel are un contract valid cu Dinamo și nu e nevoie să-și bată joc de el. Este un fotbalist respectabil. Este pregătit să joace, să arate ce poate, dar Mircea Lucescu are un comportament ostil. Așa ceva nu ar trebui să fie la un club de nivelul lui Dinamo Kiev", a mai spus Pecherny.

Mikkel Duelund are 23 de ani și a fost cumpărat de Dinamo Kiev de la Mitjylland în 2018, pentru 4 milioane de euro.

ADVERTISING

El a bifat 20 de meciuri în campionat după transfer, dar doar 5 ca titular.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!