Mihai Stoica, fascinat de un jucător de la FCSB: "Dacă îl iei și-l duci la City sau Barcelona, e de acolo"

Mihai Stoica, fascinat de un jucător de la FCSB: "Dacă îl iei și-l duci la City sau Barcelona, e de acolo"

Mihai Stoica ridică în slăvi un jucător de la FCSB.

Managerul vicecampioanei României este convins că Octavian Popescu ar putea juca la echipe importante din Europa, precum Manchester City și FC Barcelona.

"Nu are nicio legătură cu jucătorii care au urmat Generaţiei de Aur. Mutu a avut alte calităţi, era un marcator excepţional, a marcat peste 100 de goluri în Serie A. Nu are legătură cu Mutu. Mutu şi Adi Ilie au fost imenşi. Îi scoatem pe ei din discuţie şi să vorbim despre atacanţii din ultimele generaţii. De la Florin Cernat mi-au trecut mulţi jucători pe la echipele la care am fost, dar niciunul nu se apropie de Octavian Popescu. Îl văd la antrenamente. Repet, dacă îl iei şi-l duci la City sau Barcelona, e de acolo", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

"E mai tehnic decât mulţi jucători de acolo, aşa-l văd eu. Nu-i lipseşte absolut nimic. Mihăilă a plecat la Parma, a retrogradat cu problemele echipei, a fost la Atalanta, n-am înţeles transferul ăla, că echipa avea alţi jucători de alt profil. Nu avea cum să joace. Poate dacă Man ajungea avea o şansă să joace, că semăna cu Ilicic. Octavian, dacă ajunge la o echipă foarte bună, poate da randament. La o echipă ca Udinese se poate pierde, ca orice al jucător", a adăugat oficialul "roș-albaștrilor".

ADVERTISING

Octavian Popescu are 20 de ani și este evaluat la patru milioane de euro de site-ul transfermarkt.com.

Două goluri și șase goluri a reușit Octavian Popescu în meciurile jucate în acest sezon.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇