Meciuri tari în week-end în Europa, inclusiv în Liga 1 - avancronici și ponturi la pariuri

Meciuri tari în week-end în Europa, inclusiv în Liga 1 - avancronici și ponturi la pariuri

Pasionații de fotbal nu trebuie să-și facă alte planuri în acest week-end, pentru că vor avea multe derby-uri de urmărit la TV sau online. Meciuri de top în marile campionate din Europa, inclusiv în România, sunt programate la acest final de săptămână. Dacă în Liga 1 avem parte din nou de Dinamo – Rapid (primul meci oficial după 6 ani), pe continent se joacă partide precum FC Barcelona – Real Madrid, Inter Milano – Juventus Torino, Manchester United – Liverpool, Marseille – PSG sau AS Roma – Napoli.

ADVERTISING

Cu o asemenea abundență de derby-uri, crește interesul și la pariuri sportive, așa că am selectat și câte un pronostic pentru meciurile prezentate, pe baza cotelor afișate de agenția de pariuri online Unibet.

Manchester United - Liverpool: Ambele marchează & peste 2.5 goluri, cotă 1.84 la Unibet

Televizat de Eurosport, derby-ul din Premier League se va juca duminică, de la ora 18.30. Înaintea meciului, Liverpool ocupă locul secund în clasament, cu 18 puncte, iar Manchester United este pe locul 6, cu 14 puncte. Chiar dacă s-a întărit prin transferuri precum cel al lui Cristiano Ronaldo, Manchester United nu are un start prea bun de sezon. În ultima etapă a pierdut chiar la scor cu Leicester, în timp ce Liverpool a zdrobit pe Watford în deplasare, scor 5-0.

ADVERTISING

Cu ambiții mari de ambele părți, Manchester United - Liverpool va fi aproape sigur un meci spectaculos. Iar în fotbal, spectacolul autentic este legat de goluri multe, deci ar merita încercat un pariu pe faptul că ambele formații marchează și se consemnează peste 2.5 goluri pe tabelă - cotă 1.84 la agenția de pariuri online Unibet.

De remarcat faptul că ambele formații britanice au câștigat meciurile din Champions League în această săptămână cu același scor, 3-2. Liverpool s-a impus pe terenul lui Atletico Madrid, iar United acasă, în fața Atalantei.

FOTO-1

Dinamo - Rapid: Victorie Rapid & sub 4.5 goluri, cotă 2.25 la Unibet

Derby-ul din Liga 1 se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport Plus. În acest start de sezon, Rapid se descurcă destul de bine (locul 6), cel puțin în comparație cu Dinamo (locul 15), care pare în criză profundă, în ciuda transferurilor făcute în ultima vreme. Giuleștenii sunt favoriți în meciul jucat pe terenul lui Dinamo. Pentru o cotă mai bună la pariuri sportive, se poate merge pe Victorie Rapid & sub 4.5 goluri, cotă 2.25 la Unibet în secțiunea de Pariuri Combo. Precedenta confruntare oficială dintre Dinamo și Rapid datează din aprilie 2015, atunci când Dinamo s-a impus cu 2-0.

FOTO-2

Marseille - PSG: oaspeții se impun la zero, cotă 2.90 oferită de Unibet

Echipa momentului în Franța, PSG, joacă în compania celor de la Marseille, duminică, de la ora 21:45. Meciul poate fi urmărit la Digi Sport 3, Telekom Sport 3 și Look Sport, dar și online prin Live Streaming de către clienții activi ai Unibet.

ADVERTISING

Cu Lionel Messi în lot, PSG este lider în Ligue 1 și nu pare să poată avea probleme cu Marseille, o formație pe care a învins-o de fiecare dată în ultimele 8 întâlniri directe! Mai mult decât atât, în 6 dintre aceste meciuri, PSG a obținut victoria fără să primească gol. Se va repeta istoria? La Unibet, cota este 2.90 pentru combinația PSG câștigă, iar Marseille nu marchează.

FOTO-3

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

.