Mari probleme pentru Larisa Iordache la Jocurile Olimpice: Decizia luată de sportiva noastră

Mari probleme pentru Larisa Iordache la Jocurile Olimpice: Decizia luată de sportiva noastră

Larisa Iordache va concura doar la bârnă în concursul feminin de gimnastică din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, a anunţat Federaţia Română de Gimnastică, miercuri, pe site-ul său oficial.

''Mă doare foarte rău glezna. Durerile sunt foarte greu de suportat. Am avut antrenament şi în sala de competiţii, iar bârna pe care vom concura îmi place foarte mult. Sper ca în calificări să am o zi bună, să fiu liniştită când mă voi prezenta în faţa arbitrelor'', a explicat Larisa Iordache de ce nu va putea concura şi la individual.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Marian Drăgulescu a intrat, miercuri, pentru prima oară în impozanta sală Ariake Gymnasium Centre, la antrenamentul pe podium, alături de ceilalţi gimnaşti care vor concura în prima subdiviziune de calificări.

La sfârşitul antrenamentului, Drăgulescu era mulţumit: ''Am două sărituri încă foarte valoroase în acest moment. Mai am de muncit încă două zile pentru a pune la punct ultimele detalii''.

Maria Holbură, cealaltă reprezentantă a României la gimnastică artistică, va concura la toate cele patru aparate: ''Trebuie să îmi fac exerciţiile aşa cum le-am făcut şi acasă''.

Cei doi antrenori, Lăcrămioara şi Cristi Moldovan, cu care se pregăteşte din luna mai, aşteaptă de la ea un concurs fără ratare, precizează sursa amintită.

Larisa Iordache şi Maria Holbură vor avea antrenamentul pe podium, pe 22 iulie, în intervalul orar alocat celei de-a treia subdiviziuni. Ca şi în calificări, ele vor începe acomodarea la bârnă.

Drăgulescu este primul care va intra în competiţie, calificările fiind programate pe 24 iulie, iar el va evolua în a patra rotaţie din prima subdiviziune. Iordache şi Holbură vor evolua pe 25 iulie, în cea de a treia subdiviziune.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!